Tidningsarkivet

Noliamässan!

Var på Noliamässan idag, roligt att se folk, alla uf-företag, och spana runt bland olika utbildningar!
En bild på mig och min vän Emma!
.

H&M bara växer och växer känns det som?? Snyggare kläder än någonsin och ännu fler "special"-kollektioner. Har aldrig varit en "H&M-handlare" men dom får bara snyggare och snyggare kläder! Deras nya kollektion är "Cowboy"-inspirerad! Och ni har väl inte missat deras Lana Del Rey-kollektion som släpptes för någon vecka sedan?? Kolla i alla fall in denna daylight cowgirl, jag bjuder på några smakprover och ni får själva kolla in resten! Pass på innnan det tar slut!!

Har köpt en plånnbok från Tiger, "800 spänn och den blir din" OK inte bästa reklamen, rätt dyrt för en plånnbok, men den var väldigt fin, ville "unna mig något" plus att jag älskar märken. HAHA ja, jag älskar märkeskläder, spelar i själva verket ingen roll om det är ett märke eller inte men gillar bara känslan. Sedan finns det både dyrare och billigare plånnböcker, men dom i riktigt skinn ligger oftast minst runt 500-lappen, så var inte någon överdriven summa.

Jag har letat efter en plånnbok rätt länge, valde just denna för att:

 • Bra och många fack
 • Rätt stor - jag tycker att det är praktiskt för då kan man ha den i handen plus att iphonen får plats i ett av facken
 • Svart 
 • Dragkedjor

 

 

Detta är en väldigt enkel sminkning att göra som passar en vanlig vardag. 

Till dig med glasögon är denna sminkning perfekt då den framhäver dina ögon bakom bågarna. Matcha gärna bågar och ögonskugga, eller välj en skugga som framhäver din ögonfärg. 

Steg:

 1. Primer över hela ögonlocket
 2. Brunskugga - lägg över hela locket upp till precis ovanför ögongloben
 3. Använd en tom borstpensel (dvs en pensel utan ögonskugga som har många strån och är lite "fluffig" men ändå för ögonsmink) och dra den fram och tillbaka över den övre linjen så att skuggans kant suddas ut. 
 4. Använd en ljus skugga under ögonbrynet och skugga ihop med den bruna
 5. Ta en brun kajalpenna runt hela ögat, inkl. vattenlinjen
 6. Tillsist mascara på övre och undre fransarna

 

 

Nu efter ett lååååååååångt uppehåll har jag bestämt mig - jag ska verkligen satsa på att blogga, ÄLSKAR JU KLÄDER, SKOR OCH SMINK, så varför inte modeblogga helhjärtat? Bitchslappar verkligen mig själv för att jag ej tagit hand om er, mina BÄSTA läsare??? Därför ska det bli ett flertal blogginlägg varje vecka från och med nu, på riktigt denna gång!!

          Klädsel:

 • Tröja: T-shirt Store
 • Byxor: Indiska
 • Skärp: Boomerang
 • Skor: Scorett

 

Jag har gjort en turkos sminkning där alla produkter, inklusive basen, kommer från The Body Shop! Det var första gången jag använde mig av The Body Shops-sminkprodukter men jag blev väldigt positvit överraskad! Ögonskuggorna hade bra pigment och satt hela dagen, lika så kajalpennan! Basen, det vill säga, miniralfoundation (jag hade den i puderform men dom har även i flytande vilket är perfekt för er som vill vara snälla mot huden men ändå ha en täckande mejk) jag kan dock tycka att den blev lite glansig på mig som har fet hudtyp, sedan hade jag också deras "puff-on radiance" på kindbenen som jag blev helt förälskad i!! Till sist inkluderade basen också ett härligt rouge i krämform som fungerar på både läppar och kinder, vilket jag har på bilden!! Jag tycker att den del av The Body Shops-sminksortiment som jag prövat var bra, mina tre favoriter blev  higlightern/skimmerpuffen "puff on radiande", krämrouget "lip&cheek dome" (för att den just fungerar på läppar och kunder vilket är perfekt att ha med i handväskan) och den metallblåa kajalpennan "brilliant blue, nr 10"!

Klicka på bilderna för att få dom i större format, på bilden står produktnamn och pris under produkten!